Danmark

Om os

Sigma-Aldrich + Merck Millipore = Life Science-afdelingen hos Merck

I slutningen af 2015 indgik Sigma-Aldrich et samarbejde med Merck Millipore. Vores kombinerede organisation, som drives under navnet MilliporeSigma i USA og Canada, er Life Science-afdelingen hos Merck – og en af de førende virksomheder på verdensplan inden for biovidenskabsbranchen, som har en årlig omsætning på 125 mia. dollar.

Vores fælles mål er at finde en løsning på de vanskeligste problemer inden for biovidenskaben ved at samarbejde med det videnskabelige fællesskab på verdensplan. Vi tilbyder en omfattende portefølje bestående af mere end 300.000 produkter, inklusive mange af de mest respekterede mærker inden for branchen. Vores produkter dækker alle trin i produktionskæden inden for bioteknologi/biofarmaci og skaber en fuldstændig arbejdsproces fra start til slut med et højt niveau af kundeservice, en forenklet grænseflade og en førende e-handels- og distributionsplatform.

Merck Life Science har 65 produktionsanlæg verden rundt og mere end 19.000 medarbejdere i 66 lande. Denne geografiske rækkevidde i kombination med vores innovative produktportefølje, brancheførende egenskaber og en kultur, der fremmer nysgerrighed og samarbejde, sætter os i en enestående position, hvor vi kan forudse og opfylde vores kunders behov, og løse deres vanskeligste problemer inden for biovidenskaben.

Contact Information
Sigma-Aldrich Denmark A/S
Copenhagen, Denmark
Phone: 45 43 565900
Fax: 45 43 565905
Email: NordicOrder@sial.com

Vigtige fakta om Merck Life Science

 
Revenue:
> €5 billion
Group Headquarters: Darmstadt, Germany
Number of Employees: ~ 19,000
Number of Products: More than 300,000
Solutions & Services for: Research, development and production of biotechnology and pharmaceutical drug therapies.

Additional Information