Suomi

Tietoa meistä

Sigma-Aldrich + Merck Millipore = Merckin Life Science -yksikkö

Loppuvuonna 2015 Sigma-Aldrich yhdisti voimansa Merck Milliporen kanssa. Nämä kaksi organisaatiota, jotka toimivat MilliporeSigmana Yhdysvalloissa ja Kanadassa, muodostavat yhdessä Merckin Life Science -yksikön – ja globaalin johtajan 125 miljardin dollarin tuotannollaan biotieteiden alalla.

Yhteinen tavoitteemme on ratkaista vaikeimpia ongelmia biotieteiden alalla tekemällä yhteistyötä globaalin tiedeyhteisön kanssa. Yhdessä tarjoamme laajan yli 300 000 tuotteen valikoiman, mm. lukuisilta erittäin arvostetuilta tuotemerkeiltä alalla. Tarjouksemme kattavat biotekniikan/biofarmasian tuotantoketjun jokaisen vaiheen ja täydentävät end-to-end-työnkulun parantamalla asiakaspalvelua ja yksinkertaistamalla käyttöliittymää ja johtavaa e-kaupankäynti- ja jakelualustaa.

Merck Life Science toimii 65 tuotantopaikassa ympäri maailmaa ja sen palveluksessa on yli 19 000 työntekijää 66 maassa. Olemme ainutlaatuisessa asemassa tämän maantieteellisen ulottuvuuden sekä innovatiivisen tuotevalikoimamme, alan johtavan osaamisen ja uteliaisuutta ja yhteistyötä ruokkivan kulttuurin ansiosta. Voimme ennakoida ja täyttää asiakkaidemme tarpeet – ja ratkaista niiden vaikeimmat biotieteiden alaan liittyvät ongelmansa.

Yhteystiedot
Sigma-Aldrich Finland Oy
Keilaranta 6, 02150 Espoo
Puh: 09 350 9250
Faksi: +46 8 742 42 43
Email: NordicOrder@sial.com

Tärkeimmät faktat Merck Life Science -yksiköstä

 
Revenue:
> €5 billion
Group Headquarters: Darmstadt, Germany
Number of Employees: ~ 19,000
Number of Products: More than 300,000
Solutions & Services for: Research, development and production of biotechnology and pharmaceutical drug therapies.

Additional Information