Attention:

Certain features of Sigma-Aldrich.com will be down for maintenance the evening of Friday August 18th starting at 8:00 pm CDT until Saturday August 19th at 12:01 pm CDT.   Please note that you still have telephone and email access to our local offices. We apologize for any inconvenience.

Nederland

Over Ons

Sigma-Aldrich + Merck Millipore = de life science divisie van Merck

Eind 2015 heeft Sigma-Aldrich de krachten gebundeld met Merck Millipore. Onze gecombineerde organisatie, die opereert onder de naam MilliporeSigma in de Verenigde Staten en Canada, is de Life Science tak van Merck – en een wereldleider in de life science industrie waar wereldwijd zo'n 125 miljard dollar in omgaat.

Ons gezamenlijk doel is een oplossing te vinden voor de moeilijkste problemen in de life science door samenwerking met de wetenschappelijke gemeenschap wereldwijd. Samen bieden wij een breed portfolio van meer dan 300.000 producten, waaronder veel van de meest gerespecteerde merken in de industrie. Ons aanbod omvat elke stap van de biotech/biofarma productieketen, waarbij een complete end-to-end workflow met sterk betrokken klantenservice, een vereenvoudigde interface en een vooraanstaand e-commerce en distributieplatform wordt gecreëerd.

Merck Life Science opereert in 65 productielocaties wereldwijd en biedt werkgelegenheid aan meer dan 19.000 mensen in 66 landen. Dit geografische bereik, in combinatie met ons innovatieve portfolio, industrieleidende vaardigheden, samen met een cultuur die nieuwsgierigheid en samenwerking stimuleert, geeft ons een unieke positie om te anticiperen op en voldoen aan de behoeften van onze klanten - en hun moeilijkste life science problemen op te lossen.

Contact Informatie
Sigma-Aldrich Chemie N.V.
Postbus 27
3330 AA Zwijndrecht
f 0800 022 9089
e benelux@sial.com

Voor algemene vragen over
Sigma-Aldrich Nederland,
bel 0800 022 9088

Belangrijkste feiten over Merck Life Science

 
Revenue:
> €5 billion
Group Headquarters: Darmstadt, Germany
Number of Employees: ~ 19,000
Number of Products: More than 300,000
Solutions & Services for: Research, development and production of biotechnology and pharmaceutical drug therapies.

Additional Information