Norway

Om Oss

Sigma-Aldrich + Merck Millipore = Mercks Life Science-virksomhet

I slutten av 2015 slo Sigma-Aldrich seg sammen med Merck Millipore. Vår felles organisasjon, som drives som MilliporeSigma I USA og Canada, er Life Science-virksomheten til Merck – og en global leder i det 125 milliarder dollar store life science-markedet.

Vårt felles formål er å løse de vanskeligste problemene innen life science ved å samarbeide med det globale vitenskapelige samfunnet. Sammen tilbyr vi en bred portefølje med mer enn 300 000 produkter, derav mange blant de mest respekterte varemerkene i bransjen. Våre løsninger omfatter alle trinn i produktkjeden innenfor bioteknologi/biopharma, noe som skaper en komplett arbeidsflyt hele veien, med forbedret kundeservice, et forenklet grensesnitt og en ledende platform for e-handel og distribusjon.

Merck Life Science driver 65 produksjonsanlegg over hele verden og sysselsetter mer enn 19 000 personer i 66 land. Denne geografiske rekkevidden kombinert med vår innovative portefølje, bransjeledende kunnskaper og en kultur som fremmer nysgjerrighet og samarbeid, setter oss i en unik posisjon til å forutse og oppfylle våre kunders behov – og løse deres vanskeligste life science-problemer.

Contact Information
Sigma-Aldrich Norway AS
Oslo, Norway
Phone: 47 23 176 000
Fax: 47 23 176 010
Email: NordicOrder@sial.com

Fakta om Merck Life Science

 
Revenue:
> €5 billion
Group Headquarters: Darmstadt, Germany
Number of Employees: ~ 19,000
Number of Products: More than 300,000
Solutions & Services for: Research, development and production of biotechnology and pharmaceutical drug therapies.

Additional Information

 Medlem i: