Sverige

Om oss

Sigma-Aldrich + Merck Millipore = Mercks Life Science-företag

I slutet av 2015 gick Sigma-Aldrich samman med Merck Millipore. Vår kombinerade organisation (drivs som MilliporeSigma i USA och Kanada) är ett Life Science-företag som tillhör Merck och är världsledande i den här branschen som omsätter 125 miljarder USD.

Vårt gemensamma syfte är att lösa de svåraste problemen inom livsvetenskap genom att samarbeta med det globala forskarsamhället. Tillsammans tillhandahåller vi ett brett utbud av mer än 300 000 produkter, varav många tillhör branschens mest respekterade varumärken. Våra lösningar omfattar varje steg i den biofarmaceutiska industrins och bioteknikbranschens produktionskedja. Därmed skapar vi ett obrutet arbetsflöde med förbättrad kundservice, ett förenklat gränssnitt och en ledande e-handels- och distributionsplattform.

Merck Life Science driver 65 tillverkningsanläggningar över hela världen och sysselsätter mer än 19 000 personer i 66 länder. Den geografiska räckvidden i kombination med vår innovativa portfölj, branschledande kapacitet och en kultur som främjar nyfikenhet och samarbete ger oss en unik position att förutse och uppfylla våra kunders behov – och att lösa deras svåraste livsvetenskapliga problem.

Contact Information
Sigma-Aldrich Sweden AB
Solkraftsvägen 14C
135 70 Stockholm
Telefon: 46 8 742 42 00

KundCenter
Telefon: 020  35 05 10
Fax: 020  35 25 22
Email: NordicOrder@sial.com

Nyckelfakta om Merck Life Science

 
Revenue:
> €5 billion
Group Headquarters: Darmstadt, Germany
Number of Employees: ~ 19,000
Number of Products: More than 300,000
Solutions & Services for: Research, development and production of biotechnology and pharmaceutical drug therapies.

Additional Information