Suomi

Viranomaisvaatimukset

VIRANOMAISVAATIMUKSET

VALVOTUT TUOTTEET


Täyttääksemme viranomaisvaatimukset valvottujen tuotteiden kaupassa, meiltä vaaditaan laajaa tuotteiden ja myynnin seurantaa. Tämä työ on hyvin monimutkaista ja aikaa vievää, mutta se on kuitenkin välttämätöntä, jotta voimme tarjota teille hyvää palvelua ja turvallista tuotteiden käsittelyä.

Tämä valvonta on myös tarkoitettu avuksi teille, jotta voitte täyttää omaan toimintaanne liittyvät viranomaisvaatimukset. Sigma-Aldrich on velvollinen raportoimaan viranomaisille esimerkiksi huumeiden, radioaktiivisten aineiden ja otsoneja tuhoavien aineiden myynnistä. Mitä parempi valvontajärjestelmä Sigma-Aldrichilla on sitä paremmin tiedämme mitä vaatimuksia teiltä käyttäjänä edellytetään.

Vähentääksemme tilausten käsittelyaikaa, voitte etukäteen lähettää meille kopiot luvista, yhteystietonne tai omat vaatimuksenne.

Kertomalla lyhyesti tilausvalvonnastamme toivomme, että voimme mahdollisimman paljon helpottaa valvottujen tuotteiden tilaamista.Tavoitteena on myös parantaa palvelua ja lyhentää toimitusaikaa. Täältä löydätte tilausohjeet, tilauslomakkeet, valvottujen tuotteiden luettelon ja niihin liittyvän lainsäädännön. Voitte myös saada tietoa valvottujen tuotteiden toimitusajoista sekä mahdollisista lisäkuluista.

Pohjoismainen tuotevalvontaryhmä:

Faksi: +46 8742 4243

E-mail: nordiccompliance@sial.comIsabel Jordansson +46 8 742 42 84

Benthe H.Jensen +45 43565918

Charlotta Stensman +46 (8)7424219