Norway

Agenturer

   
   
   

I tillegg til produkter fra Sigma-Aldrich-selskapene kan Sigma-Aldrich Norway AS tilby produkter fra en rekke leverandører. Vi lagerfører de mest populære produktene fra bl.a Corning, New England Biolabs, Micronic, Finnzymes, Rathburn og Wheaton for hurtige leveranser.


  Til toppen av side
Alfa Aesar
Uorganiske forbindelser og metaller av svært høy renhetsgrad.
Bachem
Ledende leverandør av aminosyrer (Fmoc og Boc), lipider, tensider, enzymsubstrater, nevrotoksiner m.m.
Cayman
Leverandør av antistoffer, apoptose, EIA-kit, fettsyrer, leukotriener, lipider, lipoxygenase, oxylipiner, prostaglandiner m.m.
  Til toppen av side
Drummond
Leverandør av en rekke ulike pipetteringssystemer; automatpipetter (Pipet-Aid), injektorer og kapillære mikrodispensere.
  Til toppen av side
Invivogen
Produkter for Gene Delivery; vektorer, gener, promotere og transfeksjonsreagenser. Antibiotika for seleksjon og for forebygging og kurering av kontaminerte cellekulturer.
  Til toppen av side
Kimble Kontes
Komplett leverandør av glassutstyr. Har det meste innen oppsatser til synteser, vials, NMR-rør, volumetrisk utstyr m.m.
Lipomed
Produkter innen rettstoksikologi og drug reference standards.
Macherey Nagel
Bredt utvalg produkter innenfor kromatografi/prøveopparbeidelse; filterpapir, TLC-produkter og GC- og HPLC-kolonner.
  Til toppen av side
  Til toppen av side
Polysciences
Kjemikalieleverandør med polymerer som hovedbeskjeftigelse. Har også produkter innenfor histologi/mikroskopi og polystyrenbaserte partikler.
Rathburn
Løsemidler for HPLC, protein- og peptidsekvensering og peptidsynteser. De mest vanlige løsmidlene lagerføres.
Serva
Fokus på biokjemi, bioseparasjon og life science, og har et bredt produktspekter innenfor bl.a. proteiner, antibiotika, buffere, enzymer og media.
Strem
Et bredt spekter av kjemikalier med hovedvekt på, bl.a. metaller (folie, tråder og pulver), oksider, fullerener og metallorganiske forbindelser.
  Til toppen av side
Tokyo Kasei
Stort utvalg av organiske kjemikalier (bl.a. aminer, glyciner, fenoler, nitriler, etere og trioler), standardmaterialer og biokjemikalier. Produserer også kjemikalier for kosmetisk og farmasøytisk industri.
Wheaton
Glassvarer og plastprodukter for laboratorier og farmasøytisk industri. Stort utvalg av vials og glassutstyr for cellekulturapplikasjoner.
Zinsser
Vials og flasker i både plastikk og glass, samt et stort utvalg av HPLC- og GC-sprøyter. Spesielt kjent for sine scintillasjons-vials.
  Til toppen av side