Sverige

Företaget

Sigma-Aldrich är världens ledande tillverkare av biokemikalier, organiska föreningar samt övriga högteknologiska produkter för livsvetenskaplig forskning inom genom, bioteknologi, diagnostik, läkemedelsforskning och analys.

Våra medarbetare är fokuserade på att kunna anpassa våra tjänster och produkter på ett sätt som effektiviserar relationen med oss på kundens villkor. Med fler än 80 000 produkter kan vi erbjuda nästan allt inom kemikalier och reagenser.

Sedan 1994 är Sigma-Aldrich etablerade i Sverige med egen verksamhet för att kunna erbjuda en kundanpassad närvaro som präglas av enkelhet, effektivitet och flexibilitet.


Med ett ständigt förbättrad e-handelskoncept har vi tillsammans med våra kunder förenklat och effektiviserat information, orderhantering och leveransuppföljning. Av våra leveranser idag är det 50% som går genom någon av våra anpassade e-handelslösningar.

Under bara de senaste åren har vi förbättrat och ändrat våra lager och leveransplatser vid ett flertal tillfällen för att optimera tiden för en beställning från Sigma-Aldrich till användaren. Idag går 80% av våra leveranser på 24 timmar och resten på 48.

Vårt kundservice-team är ständigt under utbildning och våra system utvecklas kontinuerligt för att kunna överträffa våra kunders förväntningar. I praktiken betyder det för våra kunder i princip ingen väntetid, extremt låg felfrekvens och kompetent bemötande. I våra regelbundna undersökningar om kundnöjdhet blir vi alltid mycket högt värderade.